9.15.2012

Snart smäller det!

Nu är det bara ett par timmar kvar innan det är dags att inleda dagens matlagningsmaraton! Just det! Underbara, underbara lördag. . . Om jag är riktigt effektiv kanske jag som omväxling hinner duscha av mig matoset innan gästerna kommer också? Vi får hålla tummarna för det. Ute är det en molnig himmel och rätt som det är kommer solen fram och lyser upp hela balkongen. Får nog laga mat med öppet köksfönster idag.


Förrätt
Smördegsbakelse med trattkantarellfyllning under ett krispigt cheddartäcke.

Huvudrätt
Porterstek med magisk skysås serveras med val av kokt potatis eller blomkålspuré, samt krispigt kokta ärter & morötter och svart vinbärsgelé. 
Raimat Abadia Cabernet Sauvignon Tempranillo

Grand Finale
Passionsfruktspannacotta
Kaffe  


Inte direkt lchf-vänlig meny, men så är porterstek fantastiskt gott. Och det händer typ en gång om året att jag lagar det, så nu får man passa på att njuta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar