8.06.2012

Bara för att helgen är slut behöver man inte återgå till vardagstristess

Det var en riktigt riktigt fin helg i Götet minsann! Jag och C hade massor av kvalitetstid och med kvalitetstid menar jag tid för att äta tillsammans och ta middagstupplurer på hotellet. Ett "nu går vi hem och byter om lite snabbt" blev "bara fem minuter på kudden". En och en halv timme senare vaknade vi upp ur matkoman och begav oss ut på snyggafton med hans lillasyster Maria och Kim. Det blev lite cider och gött häng vid vattnet. Härlig kväll! Dagen därpå blev det shopping i nordstan som sig bör vid ett besök i Göteborg och en flötig lunch på Lydia's på rekommendation från Kim, innan vi tog en fika med Maria och Kim. För den som vill äta riktigt gott skulle jag dock inte rekommendera något annat än Texas Longhorn Steakhouse. Gudomlig mat och bra service till faktiskt helt okej priser. Mycket bättre än det raddiga Jensens Böfhus för den som vill ha sig en god bit kött! Texas Longhorns hemmagjorda guacamole var riktigt fin och klart värd att beställa till maten - oavsett vad man beställer! Stackars C som inte är så hemma på det där med kryddor hävde på av chipotledressingen på sin hamburgare för att "dämpa det starka" utan en tanke på att chipotle är ganska starkt...

All in all hade jag en riktigt mysig helg med min käraste och det hjälpte nog lite att vi båda hade ätit innan vi åkte in i Göteborgs centrum. Förvirrande stad! Lätt att hamna fel och svårt att komma rätt igen, tur att man har vänner som är körskolelärare i Göteborg minsann... Vi körde bara fel i en halvtimme och sämre kunde det ju ha varit! Vi kunde till exempel ha varit hungriga... Då hade vi förmodligen tagit livet av varandra!

Och ikväll kommer snygga brudar hit på lyxig lchf-chokladkaka med vispad grädde och jordgubbar. Fint ska det va! Lite lyxigt så här en måndag när mannen jobbar kväll och jag inte känner för att socialisera med mig själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar