- 3 kycklingfiléer, strimlade
- 1-2 kinesisk vitlök (solo vitlök), grovt hackad
- 3 morötter, skalade och skurna i små stavar
- 1 burk skivade vattenkastanjer
- 1 burk bambuskott
- 2 burkar minimajs
- 2 små gula lökar, skurna i ganska stora bitar
- 2-3 tsk röd curry på burk (paste)
- 1 burk kokosmjölk
- En skvätt grädde
- 3 fond du chef kycklingbuljong
- Thailändska 7 kryddor från Borgeby Kryddgård (kan hoppa över)
- Lite peppar, gärna nymald
Servera i en djup tallrik och ät med sked så du får upp all den fantastiska såsen!
Är man lagd åt det håller kan man såklart käka med ris också! Och lägga till broccoli, det är säkert väldans gott, men det uppskattar inte herrn i huset här.
På tal om delad ekonomi, så kunde vi igår välkomna hem senaste tillskottet i familjen. Blågranen Hedvig! Jag betalade, och herrn riskerade livet genom att cykla hela vägen från 7Eleven och hem med Hedvig slängd över ena axeln. Psykiskt påfrestande för mig som cyklade bakom och var jättenervös att herrn skulle ramla och slå i huvudet (så himla svårt det skulle bli att få hem den massivt stora granen då!?). Hedvig har nu blivit klädd i glitter, lampor och "kulörta kulor" - det vill säga rött, grönt och guld! We like! Hedvig är störtskön men lite blyg och gillar mest att stå i hörnet. Så fick även jag en julgran i år!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar