3.23.2013

TURen kom och TURen gick

Hemma igen efter en helg i Göteborg har jag en himla massa roliga minnen med mig i bagaget så klart. Godaste minnena var osten från Gäsene och salami/korvarna från Basturökeriet. Blåmusslorna som Uddevalla bjöd på gick inte heller av för hackor, liksom den ljuvliga räkröran som Göstas Fisk & Skaldjur i Smögen serverade. Flest leenden fick förmodligen SJ som för en gångs skull var både i tid och bjöd på fika. Utöver provsmakningar som var nödvändiga för att över huvud taget kunna överleva dagen utan allt för stora humördippar så bestod torsdagen framför allt av seminarier som besöktes och deltogs i. Några i klassen som gick på ett i synnerhet intressant seminarium fick genom det även tips på ett drömjobb som nu går att söka. Kul!

Utanför TUR så stod The Temple Pub för grym mat, där Frida och jag njöt av varsin bookmaker och till efterrätt delade på kladdkaka. Tur för oss att det var fullt på Texas Longhorn (och typ alla andra ställen) annars hade vi ju aldrig snubblat över denna lilla pärla! Extra plus för den grymma servicen, har nog aldrig haft en så positiv och serviceinriktad servitris innan!

Fredagens TUR var framför allt en dag för mingel och seminarier på förmiddagen, med ett viktigt möte inplanerat strax efter lunch. Därefter började fötterna säga ifrån efter att ha varit på språng så länge. Blev lite shopping i bokståndet där en massa böcker såldes ut för 25 kr/st. Stora och snygga böcker om natur och djur, matlagning, festfixning, resor och en massa annat. Kul! Jag som gillar böcker köpte böcker på flera kilon men det får det ju vara värt ibland.


 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar